Skrivnost je v pravi izbiri pohištva. Odkrijte vgradne omare Akron.

Ambienti

Vgradne omare, izdelane po meri, bodo upravičile vaša pričakovanja in jih največkrat tudi presegle. S prefinjenostjo, praktičnostjo in čudovitimi detajli – vsaka vgradna omara je namreč mojstrovina zase. Izdelana v slovenskem podjetju z več kot 30 letno tradicijo dviguje vrednost vašega ambienta. Ne glede na to, ali jih postavite v spalnico, predsobo, dnevno sobo, otroško sobo, pisarno ali mansardo, elegantno izbrana in natančno izdelana, bo obogatila vaš dom.

Vsak ambient je zgodba zase

Pri opremljanju posameznih ambientov se osredotočamo na namembnost prostora, slog bivanja in vaše navade. Vsemu dodamo ščepec elegance in upoštevamo trendovske usmeritve. Z umestitvijo vgradne omare v prostor izpostavimo najbolj očitne prednosti, ki nam jih le-ta ponuja: povečamo površine za shranjevanje in s tem zagotovimo možnost za popoln red, prostor optimalno izkoristimo in ga tudi polepšamo. Posamezni ambient morate imeti preprosto radi, da se boste v njem počutili najbolje. Vsak dom je presenetljiva in funkcionalna celota, ki jo odlično dopolnjuje tudi vgradna omara. Vpeta od tal do stropa in od stene do stene nudi najboljšo zapolnitev prostora, preprečuje nabiranje prahu in z unikatnim izgledom stanovanju doda moderni pridih.

Urejen dom ogromno prispeva h kakovosti življenja. Poskrbite, da bo popoln.

Ideje spreminjajo naša življenja. Pri Akronu jih imamo dovolj za sleherni kotiček vašega doma. Opremimo jih v skladu z vašimi pričakovanji, saj naš uspeh merimo z vašim zadovoljstvom. Zaupajte nam in skupaj bomo ustvarili presežke. Raznoliko in sproščeno, v vseh ambientih vašega doma.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji