Nostalgična spalnica z modernim pohištvom

Podobo spalnice zaokroži unikatno pohištvo, oblikovano po željah uporabnika. Nudi intimo in poskrbi za udobje in estetiko v spalnici. Pravilno umeščeno v spalnico poskrbi za popoln izkoristek prostora.

 

Stranka je želela svoji spalnici dodati harmonični izgled. Spalnica se ponaša z odlično ohranjenimi prvotnimi dvojnimi okni, povišanim stropom in parketom iz leta 1938, ki daje spalnici dušo. Želi ohraniti posteljo, sliko nad njo in krasno rožo Monstero. Dodala bi omare, komodo in televizijo na steni, kjer so pripravljeni priključki.

Gre za nekoliko drugačen projekt, saj je arhitektka poskušala obdržati vse elemente, kot si je stranka zaželela. Z novim pohištvom ter barvami pa dodala tisto piko na i, ki jo prostor potrebuje, da bo postal udoben in vabljiv. Spalnica je bila bela. Steno za posteljo krasi le pisana slika in vse skupaj je  res klicalo po malce spremembe. Svetlobe je dovolj, zato si lahko privoščimo barve. Na steno za posteljo, kjer bo visela umetniška slika, je arhitektka vključila dodatne okvirje in jih pobarvala v temno mint barvo, enako barvo, kot je izbrana za steno. Ta barva je do zgornjega roba oken, ostalo je v beli barvi. Okvirji delujejo kot dodatne slike s katerimi je arhitektka zapolnila celotno steno in ji tako dodala nekaj teksture. S tem efektom ne bo izgledalo, da glavna slika na steni sameva. Čudovita Monstera je ostala na svojem mestu, le podstavek je dobila in nekaj manjših kolegic, ki rastejo na lestvah pri postelji.  Pod televizijo stoji komoda s predali, na kateri je prostor za knjige in dekoracijo. Celotna stena na desni strani je zapolnjena z vgradnimi omarami. Prostora je dovolj, da bodo v njej pospravljeni tudi predmeti iz preostalih prostorov, le kakšna lestev bo potrebna za dostop do zgornjih omaric. Sicer pa so zgoraj po navadi spravljene stvari, ki jih ne potrebujemo vsak dan. Stari nočni omarici je arhitektka zamenjala z enostavnimi lahkotnimi boksi, pritrjenimi na steni, kot kontrast visokim težkim omaram na desni strani. Dodatno teksturo ambientu dodajo zavese, ki okno optično podaljšajo in skrijejo radiator, velika preproga pod posteljo in moderen fotelj, ki vabi k počitku in uživanju ter občudovanju prenovljene spalnice. 

Več člankov opremljanja s pohištvom Akron si lahko ogledate tudi v rubriki Opremljamo z arhitektko v Delu in dom.

 

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji