Poskrbite za red in preglednost vaše omare.

Notranjost vgradne omare

Razporeditev notranjosti je ključnega pomena za maksimalno uporabnost vaše omare. Ko boste poskrbeli za preglednost in red boste vsakič znova navdušeni. Nad praktičnostjo in izgledom vaše vgradne omare.

Kako je sestavljena notranjost vgradne omare z drsnimi vrati?

Notranjost vgradne omare v osnovi predstavljajo predelne stene in police, katerih standardna globina je 50 cm. Police lahko poljubno prestavljate, kar omogočajo luknjice na predelnih stenah, razen v posebnih primerih, ko so le te zaradi stabilnosti fiksne. Vsak prekat notranjosti  je zaradi enostavnosti uporabe enako širok kot drsna vrata, lahko pa ga poljubno pregradite. H klasični osnovni opremi vgradne omare poleg polic sodijo tudi obešalne palice. Omaro lahko obogatite z dodatki, kot so obešalniki za hlače, potezni obešalniki, nosilci za čevlje, izvlečne police, nosilci za pasove in rute s poličko ali brez, obešalniki za kravate, košare ali osvetljene obešalne palice. Najpogosteje so sestavni del vgradne omare predali, kjer lahko izbirate med različnimi izvedbami. Vsi predali se v dimenzijah popolnoma prilagajajo vašim potrebam. V Akronovi ponudbi so samo kakovostni dodatki, ki poskrbijo, da je vaša omara še bolj osebna in pisana na vašo kožo.

Posebnosti vgradne omare

Običajno je notranjost vgradne omare z drsnimi vrati v beli barvi, lahko pa izberete barvo, ki bi vam bolj ustrezala. Notranjost v barvnem dekorju se uporablja pri garderobnih sobah, kjer gre za odprte omare, torej takšne brez vrat. Vgradna omara je brez hrbtišča in stropa in ima različne možnosti postavitve. Ker omare, ki je vgrajena v prostor, ni mogoče prestavljati, odsvetujemo hrbtišče. S tem se izognemo težavam z nabiranjem prahu za omaro ter morebitnemu nastanku plesni. Pred montažo omare je potrebno prebarvati steno za omaro, najbolje s pralno barvo, ki jo bo najlažje očistiti. Vgradna omara nima klasičnega podnožja, kot pri klasični omari, s čimer na višini pridobimo 10 cm, hkrati pa se izognemo nabiranju prahu pod podnožjem. Na tla je položena polica, kar predstavlja dno omare, ki ga lahko uporabite za shranjevanje.

Letno izdelanih več kot 3.000 unikatnih vgradnih omar. Vsaka zagotavlja optimalno shranjevanje.

Notranjost vgradne omare naj bo načrtovana v skladu z vašim osebnim slogom, pri čemer vam bodo pomagali izkušeni svetovalci.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?



* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji