Vaša omara. Vaša postavitev. Kjer vam najbolj ustreza.

Postavitve vgradnih omar

Si želite usklajen dom, v katerega se boste vedno z veseljem vračali? Vsako načrtovanje se začne s spoznavanjem vaših potreb in razpoložljivosti prostora. Če želite ustvariti udobno stanovanje, ga je potrebno dodobra spoznati in pri opremljanju upoštevati vaše želje. Akronovi svetovalci vam pomagajo pri zasnovi in izbiri pohištva, ki izpolnjuje vaše zahteve po funkcionalnosti in estetiki. Z ustrezno razporeditvijo vgradnih omar v interier boste pridobili več – več prostora, privlačnejši izgled in dovolj shranjevalnih površin. Vse to vam bo olajšalo gibanje, omogočalo popoln red in zagotovilo prijetno počutje.

Različne možnosti postavitve vgradnih omar

Popolnoma personalizirane vgradne omare se prilagajajo sodobnemu življenjskemu ritmu in vašemu slogu. Upoštevamo vaše potrebe po odprtosti in prehodnosti prostorov, a hkrati estetski privlačnosti.

Primerno izbrane in postavljene vgradne omare omogočajo maksimalni izkoristek prostora in odlično izpolnijo svojo primarno vlogo po shranjevanju. Ker vgradnih omar, še zlasti narejenih po meri, ne menjamo pogosto, je preučevanju prostora smiselno posvetiti dovolj pozornosti. Na napakah se sicer učimo, a bolje se jim je izogniti.

Unikatna vgradna omara je projekcija vaše osebnosti.

Najobičajnejša postavitev vgradne omare je ob eno ali več sten, zato jo pri Akronu poimenujemo kar klasična postavitev. Nič hudega, če kakšna stena manjka, vgradni omari bomo dodali zaključno stranico in jo naredili še bolj trendovsko ter privlačno. Pogosta izbira je tudi kotna vgradna omara, ki popolno izkoristi prostor ob dovolj velikem kotu. Pri takšni postavitvi je funkcionalna razporeditev notranjosti še toliko bolj pomembna, sicer bo kot omare neizkoriščen in težje dostopen. Naši svetovalci vam bodo ponudili najboljše rešitve za vaše potrebe in vam z izrisi olajšali odločitev. Glavno načelo svetovanja je vedno razumevanje vaših potreb.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji