Domišljija ne pozna meja. Vaša vgradna omara naj bo sanjska.

Zunanjost vgradnih omar

Izbira notranjosti omare vpliva na njeno funkcionalnost, medtem ko vrata, poleg funkcionalnosti glede odpiranja, dajejo omari estetsko vrednost. Številni materiali in barve nudijo skoraj neomejene možnosti kombinacij, zaradi česar je prav vsaka omara unikatna.

Če ste pristaš modernih oblik, so drsna vrata prava izbira za vas. Olepšate jih lahko s polnili iz stekla, akrila ali izbirate med različnimi barvami ter lesnimi dekorji. V predsobi lahko na ena vrata namestite ogledalo, s čemer prostor optimalno izkoristite, hkrati pa ga tudi optično povečate.

Osebni motivi na vratih vgradne omare

S personaliziranimi motivi in zanimivimi vzorci boste omari dodali poseben čar. Še zlasti se takšna omara poda v otroško sobo, krasila pa bo tudi ostale prostore. S personalizacijo namreč ovekovečite svoje najlepše trenutke na drugačen način. V ospredju je lahko fotografija vaše družine, vaših otrok, domačega ljubljenčka ali priljubljene počitniške destinacije. Upajte si biti drugačni in s ponosom pokažite svoje najljubše trenutke, hobije in strasti.

Ste pristaš krilnih vrat?

Tudi z zunanjostjo krilnih vrat se lahko poigrate. Višina posameznih vrat se lahko razlikuje, občutno razliko k izgledu pa prispevajo ročaji. Večji ali manjši, moderni ali klasični, aluminijasti ali barvni. Morda pa celo brez - z odpiranjem na potisk. V vsakem primeru naj se izgled vrat zlije s prostorom in ga popestri.

Ne sklepajte kompromisov pri izgledu vgradne omare. Naj izžareva vašo osebnost.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji