Celovita storitev – od ideje do montaže

Akron se ponaša s celovitim pristopom pri opremljanju - od svetovanja, priprave idejnih načrtov, 3D skic in izmer na terenu, do izdelave, dostave, vnosa pohištva v prostor in montaže. Odločitev za Akronove vgradne omare po meri pomeni zaupanje v kvaliteto. Brezskrbno se boste lahko posvetili svojim vsakdanjim opravilom, za omare bomo poskrbeli mi. V prostor jih bomo postavili tako, kot ste si zamislili. Ali pa še bolje! Vaše zadovoljstvo nam veliko pomeni, zato bomo poskrbeli za odličnost v vseh fazah, od ideje do montaže.

Svetovalci ponujajo številne ideje in rešitve, pomagajo pri prostorskih zagatah, svetujejo glede optimalne izrabe prostora in predlagajo barvne kombinacije. Z individualnim pristopom upoštevamo vaše želje in potrebe.

Vaše želje – naš izziv

Vse se začne z idejo. Teh nam pri Akronu nikoli ne zmanjka. Zaupajte nam vaše želje, podatke o prostoru, ki ga opremljate in posebnosti, ki jih želite poudariti. Ustvarjalna ekipa, ki upošteva najnovejše trende na trgu, se svetovanju posveča s strastjo in predanostjo. Za lažjo predstavo vam prvo idejno rešitev skiciramo, nadalje pa vse dopolnitve natančno zabeležimo v računalniškem izrisu, ki ga ob dokončni odločitvi potrdite.

Vaše maksimalno zadovoljstvo je za nas na prvem mestu.

celovita storitev pri opremi

Poudarek pri svetovanju je tako na maksimalnem izkoristku prostora, funkcionalnosti vgradnih omar, estetskem izgledu in vseh detajlih, med katerimi zagotovo izstopa izbor barv. K lažji odločitvi pri izbiri pripomorejo vzorci, ki jih imajo svetovalci na izmeri ob obisku na domu vedno s seboj. Seveda so barve na ogled tudi v vseh prodajnih salonih.

Hitra dobava

Ena izmed naših konkurenčnih prednosti je tudi hiter dobavni rok, saj vgradne omare izdelamo, dostavimo in zmontiramo predvidoma v treh do štirih tednih. Za seboj počistimo in vas prepustimo novim zgodbam v vašem prenovljenem domu.

pohištvo po meri akron

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji