Naj bodo modni dodatki vselej na dosegu.

Ostali dodatki

Ko si zaželite popoln pregled nad svojimi oblačili, v vgradno omaro vključite posebne obešalnike. Izkoristite jih za obešanje nepogrešljivih modnih dodatkov – kravat, šalov, rut, nakita ali pasov. Vaša omara bo še bolj organizirana in njena vsebina preglednejša.

Če boste modne dodatke shranili na police, se zna zgoditi, da bo vsebina nepregledna in jih sploh ne boste uporabljali. Zato predlagamo, da jih pospravite na svoje mesto.

Nosilci kravat

Izbirate lahko med nosilcem kravat ali vsestranskim nosilcem, ki vključuje še dodatno poličko za shranjevanje manšet, brošk, uhanov ali drugih drobnarij. Nosilec kravat je še ena odlična izbira za notranjost vaše vgradne omare.

Nosilci pasov

Kateri pas boste nosili danes? Črnega, rjavega ali modrega? In kje ga sploh najti? Obešeni na obešalniku za pasove vam bodo olajšali izbiro in vaše jutro bo bolj umirjeno.

Vrtljivi obešalniki

Najljubši kosi vašega nakita morajo imeti svoje posebno mesto. Prostor, kjer jih boste vedno našli. Zato številne vgradne omare popestri tudi vrtljivi obešalnik, na katerem bodo nakit in ostale drobnarije vzorno pospravljeni. Predvsem pa pregledni in enostavno dostopni. Že pogled nanje vas bo spominjal na lepe trenutke in povzdignil vašo energijo.

Nosilci za čevlje

Vas mika, da bi imeli na vpogled vse svoje čevlje? Zložene po sistemu, ki vam najbolj odgovarja in bi se lažje odločili, katere izbrati? Najboljši način za preglednost vaših čevljev v omari so nosilci za čevlje.

Kdaj se odločiti za zlaganje čevljev na nosilce, kdaj pa raje za pospravljanje le teh na police, boste najbolje spoznali v našem salonu v Ljubljani, kjer si boste lahko ogledali prednosti enega ali drugega načina.

Vaša omara, vaš izbor. Z nosilci za čevlje jo naredite preglednejšo in bolj organizirano.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji