100 % učinkovite. Od tal do stropa. Od stene do stene.

Klasična postavitev

Kljub temu, da gre pri klasični postavitvi za umestitev omare ob vsaj eno steno, lahko z omaro dosežemo raznovrstnost. Ustvarimo različne dizajne z izbiro drsnih vrat in vratnih kril. Pa tudi z zaključnimi stranicami, če je omara postavljena samo ob eno oziroma dve steni. Z vgradnimi omarami prefinjeno dopolnjujemo ostalo pohištvo po meri, kot so skrite postelje, komode, pisalne mize…

Vgradna omara postavljena med stene bo vaš sopotnik za popolno shranjevanje stvari in optimalno organizacijo garderobe. Naj bo velika in bogato opremljena, ali majhna in opremljena samo s policami, vsaka je prilagojena vam in omogoča racionalni izkoristek prostora.

Možnosti klasične postavitve vgradne omare

Za boljši izkoristek prostora se omare že od nekdaj postavljajo ob steno. Vgradne omare so včasih postavljali samo v niše oziroma prostore, ki so bili zaprti s treh strani in so se dodala samo še vrata. Danes pa to ni več pogoj za umestitev vgradne omare v prostor, saj omaro lahko postavimo:

  • ob 3 stene
  • ob 2 steni in jo zaključimo z 1 stranico
  • ob 1 steno in jo zaključimo z 2 stranicama

Vselej jo lahko v celoti ali delno zapremo z drsnimi ali krilnimi vrati.

Večna klasika nikoli ne razočara.

Ne glede na zgornjo izbiro, postavitev omare od stene do stene in od tal do stropa vselej omogoča najboljši izkoristek prostora. Z unikatnim dizajnom različnih kombinacij materialov in barv vgradna omara vašemu domu dodaja novo vrednost. V vseh detajlih boste občutili skrbnost načrtovanja, popolnost kakovostnih materialov, izkušenost izdelave in natančnost montaže.

Ustvarite dom za dobre zgodbe. Zgodbe, ki ji dajejo okvir prostori in oprema. Nova vgradna omara s klasično postavitvijo se bo pridružila pozitivnim spremembam v vašem domovanju. Če pri izbiri potrebujete nasvet, smo tukaj za vas.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji