Ustvarite čudovito predsobo. Z vgradno omaro po vaše.

Predsobe

Z jasno zasnovano stilsko podobo, ujemajočo se z estetiko celotnega doma, bo tudi predprostor zaživel v vsej svoji lepoti. Če boste jutro začeli umirjeno, si boste povečali motivacijo in vaš dan bo bolj učinkovit ter optimističen. K dobri organiziranosti zagotovo prispeva vgradna omara, ki v predsobi skoraj da ne sme manjkati. Predsoba je namreč prostor, kjer shranjujemo ogromno stvari, za katere želimo, da so nam na dosegu takoj. Velikokrat smo v naglici, takrat je preglednost nad oblačili, modnimi dodatki in čevlji še kako pomembna. Pa tudi športna oprema, čistila, sesalci in razne drobnarije bodo našla svoj prostor v omari.

Prilagodite vgradno omaro zahtevam predsobe

Vsaka omara po meri je izdelana samo za vas, zato izžareva bogato energijo, ki vas bo vselej podpirala. Naj bo v nevsiljivih in elegantnih odtenkih ali v drznejših barvah, v kombinaciji s steklom ali ogledali. Oblikovno kot vlita v prostor, pri čemer nikoli ne pozabimo na praktičnost. Že veste, kje bo najprimernejši prostor za sprotno odlaganje? Naj vam namignemo trendovsko različico, kjer je odlagalna površina, kot nekakšen leseni kubus, vpeta kar v omaro. Da izpade še bolj fascinantno, jo obarvamo drugače kot preostali del omare ter jo osvetlimo.

Unikatnost in prilagojenost prostoru zagotavlja več udobja.

Prvi vtis šteje. Tako na vas, ko zjutraj vstopite v predsobo in iz nje zapustite vaš dom, kot na vaše obiskovalce, ki se z vašim domom srečajo v predsobi. Poskrbite, da bo vrhunski. Z vgradno omaro Akron je to povsem mogoče.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji