Vaše ideje, naš izziv. Dodajte domu novo vrednost.

Kabineti in utility

Skupaj načrtujemo vaše prijetne zgodbe za vse ambiente vašega doma. Tudi za manjše prostore, kot so kabineti in shranjevalni prostori, kjer je dobra organiziranost še toliko bolj pomembna.  Da bi izkoristili sleherni kotiček in vsako nišo v vašem domu, izberite vgradno omaro po meri. Vanjo boste shranili vse, kar potrebujete pri ustvarjanju.

Vgradne omare v domačem delovnem kotičku so ustvarjene malo drugače. Prilagojene organiziranju in  kreiranju  – naj bo to urejanje dokumentacije, šivanje in krojenje ali druge vrste kreativnosti, ki vas bodo zbližale k sebi. Osredotočene na rešitve, ki jih potrebujete. Z vgradno omaro, ki sega od tal do stropa in od stene do stene boste pridobili ogromno prostora. Potrebno je razmisliti o optimalni velikosti, najboljši razporeditvi notranjosti in praktičnemu načinu odpiranja vrat. K odločitvi slednjega vplivajo vaše navade in prostorska razpoložljivost.

Vaš utility naj bo predvsem praktičen

Že veste, kam boste postavili pralni in sušilni stroj? In kje bodo shranjena vsa čistila, krpe, likalna deska in ostali pripomočki za urejanje doma? Utility je nepogrešljiv prostor, kamor umaknete vse podporne predmete za vaš brezhiben dom. V modernem stanovanju naj bo tudi utility urejen in estetsko privlačen. Predvsem pa praktičen, pri čemer vam najbolje priskoči na pomoč vgradna omara po meri. Brezhibna in popolnoma prilegajoča se vašemu prostoru.

Vsaka omara je umetnost zase. Ne glede na to, v kateri prostor jo postavite, vas bo osupnila.

Za udobno počutje je potrebno vgradno omaro optimalno umestiti v prostor, z upoštevanjem razporeditve ostalega pohištva in osvetlitve. Za lažjo predstavo, kako bo izgledal vaš kabinet ali kako bo vpeta omara v nišo, vam bomo izdelali 3D skico, ki jo bomo skupaj dopolnjevali do popolnosti. Iz naših izkušenj lahko trdimo, da boste z novo omaro več kot zadovoljni.

Dobro počutje močno vpliva na motivacijo in učinkovitost pri delu, zato vsak prostor opremimo s posluhom za estetiko in praktičnost. Pisarna naj bo opremljena v skladu z najnovejšimi bivanjskimi trendi. Lahko je to v kabinetu, v poslovnem prostoru ali v kotičku dnevne sobe.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji