Odlične rešitve sestavov s skrito posteljo. Ko želite več.

Omare s skrito posteljo

Zagotovo ni naključje, da so skrite postelje med najbolj prodajnimi novostmi. Ponujajo toliko prednosti, da so preprosto najboljša izbira v primeru pomanjkanja prostora. Pri načrtovanju skrite postelje razmislite tudi o omari, ki je lahko sestavni del postelje. Postavite jo lahko ob obeh straneh ali ob eni strani, odvisno od vaših želja, potreb po shranjevanju in razpoložljivega prostora. Pri dovolj velikih omarah lahko izberete drsna vrata, v nasprotnem primeru pa se odločite za krilna vrata oziroma pustite omare odprte. Najbolj razširjena verzija so kombinirane omare, ki združujejo krilna vrata, hkrati pa imajo odprte police, brez vrat. Skrita postelja bo še bolj praktična, če bodo pri vzglavju dodane poličke. Služile bodo odlaganju tistih stvari, ki jih želite odložiti tik pred spanjem ali jih imeti pri roki takoj, ko se zbudite. Skrita postelja sega vse do stropa. V kolikor višina prostora dopušča, so nad posteljo lahko tudi omarice, za priročno shranjevanje odej, blazin in posteljnine.

     

Razširite bočno posteljo z vgradno omaro po vaše

Če potrebujete bočno skrito posteljo, je nad njo še več prostora za omaro. Nastane posteljni sestav, ki ob zaprti postelji deluje kot ena velika omara, po potrebi pa se postelja aktivira v svojo osnovno funkcijo ležišča. Za razgibanost pohištva še dodatno poskrbi zanimiv izbor barv. Izberete jih lahko v pestri paleti barvnih dekorjev in lesnih odtenkov.

Pri Akronu se vselej lahko zanesete na strokoven nasvet naših izkušenih svetovalcev. Poiščite vam najbližjega.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji