100 % izkoristek prostora. Z vgradno omaro po meri.

Omare v nišah

Ne glede na to, ali opremljate staro ali novo stanovanje, slej ko prej naletite na manjše prostore in niše, kjer se znajdete v zadregi. Kako nišo najbolj racionalno izkoristiti, kakšno namembnost ji dodeliti, kako jo opremiti? Ko ne najdete ustreznih rešitev tipsko izdelanega pohištva, vas iz zagate reši pohištvo po meri. Oblikovno poveže pohištvo in opremo vseh prostorov vašega interierja, poveča prostornost in ohrani zračnost.

Izkoristite omare v manjših prostorih za shranjevanje

Shranjevanje ostaja rdeča nit opremljanja z omarami. Še zlasti vgrajenih v nišah, kjer se omare pojavljajo v različnih vlogah shranjevanja – za shranjevanje plaščev, čevljev, dodatkov, športne in potovalne opreme, čistil in pripomočkov za čiščenje ali kot shramba za živila. Pametna razporeditev notranjosti omogoča popoln izkoristek prostora in preglednost nad vsebino.

Vrata vgradne omare so kot nalašč za inovativne in unikatne detajle, ki jih lahko dosežete z različnimi kombinacijami barv in materialov. Lesnemu ali barvnemu dekorju lahko dodate  barvno ali potiskano steklo. K občutku prostornosti pripomore ogledalo, ki ga prav tako lahko namestite kar na vrata vgrajene omare.

Pohištvo ni samo pohištvo, imeti mora svoj značaj in se prilagajati prostoru.

Ko staro pohištvo ne ustreza več novim potrebam, je čas za spremembe. Spremembe, ki izrazito izboljšajo izrabo prostora in ustvarijo sproščen ambient. Načrtujte obnovo skupaj z nami in si zagotovite praktične in edinstvene rešitve. Z vgradnimi omarami v ritmu zapolnitve manjših prostorov in niš bo vaš dom urejen in prostoren.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji