Postavite omaro v kot in dodajte vašemu prostoru novo vrednost.

Kotne omare

Obožujete postavitve omare v kot? Če vam prostor dopušča in ste pristaš večne klasike, boste vaš prostor opremili s kotno vgradno omaro. Naj bo to v predsobi, spalnici ali otroški oziroma mladinski sobi. Vselej bo omara izpolnjevala vaše zahteve po izkoristku prostora in lepemu videzu. Pri načrtovanju kotne omare in njene umestitve v prostor, je zaradi posebnosti shranjevanja v kotu še toliko pomembnejše strokovno svetovanje izkušenih prodajalcev.

Kotna vgradna omara za nekatere predstavlja večno klasiko, za druge povsem drugačen pristop opremljanja. Vsekakor s kotno vgradno omaro ne boste zgrešili. Z optimalno prilagoditvijo prostoru, racionalno izbiro notranjosti in čudovitemu izgledu vrat, bo vaša kotna omara postala omara z osebnostjo. Takšna, ki ste si jo želeli in jo potrebujete.

Vedno obstaja prava izbira pohištva za vas. Ne zadovoljite se s povprečjem.

Pri kotni omari je ena pomembnejših odločitev, kako čim bolje izkoristiti kot. Kaj shranjevati v kotu, da bomo do stvari najlažje in najhitreje dostopali? So to oblačila, ki jih obesimo ali zložimo na police? Pravila ni, saj se uporabnost razlikuje glede na vaše navade in potrebe po shranjevanju. Za nasvete se obrnite na naše svetovalce notranjega opremljanja.

Že sama pozornost umestitvi vgradne omare v prostor kaže, da cenite popolnost. Le popolne vgradne omare bodo dovolj dobre za vas in bodo odsevale to, kar ste. Vključno z optimalno umestitvijo v prostor. Bodite samosvoji in izberite kotno vgradno omaro, ki vibrira z vami. Zagotovo vas bo sleherni dan navduševala.

Neskončna igra materialov in barv omogoča idealno izbiro vaše kotne vgradne omare. Katera je prava za vas? Preverite pri strokovnjakih.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji