Garderobna omara v predsobi

Z vsakim nakupom oblačil, čevljev in dodatkov se poveča potreba po shranjevanju. Zato je pri opremljanju potrebno dobro načrtovanje zadostnega števila omar in ustrezne razporeditve notranjosti le teh.

Naša stranka ima težave pri opremljanju hodnika in shranjevanja garderobe. Ostale prostore je že opremila. Želi si omaro za čevlje, omaro za oblačila, površino za odlaganje ključev, obešalnike in praktično klop, kjer si bo njen triletni sin lahko čevlje obul sede. Seveda bodo klop uporabljali tudi drugi družinski člani.

Hodnik je prostor, ki nas prvi pozdravi, ko pridemo domov, zato naj bo ogledalo našega doma. V njem sicer ne preživimo veliko časa, je pa dobro popolnoma izkoristiti razpoložljivi prostor, saj tako prihranimo tudi prostor drugod po stanovanju ali hiši. Predsoba meri približno 5 m2 in se levo in desno nadaljuje s hodnikom, ki vodi v druge prostore. Desni del hodnika je namenjen za garderobo, ki jo je arhitektka načrtovala čim bolj neopazno ter jo povezala s predsobo. Iz predsobe vodijo vrata tudi do dnevnega stranišča. Čez to steno je arhitektka predvidela omare za oblačila in čevlje. Vrata je prestavila v linijo z omarami. Tako so bolj neopazna s skritimi podboji in magnetno ključavnico. Od preostalih vrat se razlikujejo samo po diskretni kljuki. Nasproti te omare je umeščena omara za čevlje, predali z odlagalno površino za ključe in druge predmete. Nad njimi se bohoti ogledalo, ob predalih pa klop, z dodatnimi omaricami spodaj in zgoraj. Hrbet je namenjen obešalnikom. Klop se zaključi z leseno vertikalno pregrado, ki prehod iz vhodnega prostora na hodnik omehča, hkrati pa prostor estetsko poživi.

Barve je izbrala stranka. Želela je pohištvo po meri v beli barvi v kombinaciji z lesom. To je arhitektka upoštevala, tako je les dodan samo v niši, sestavljeni iz klopi, zgornjega dela predalnika in obešalne stene. Po dolgi prazni steni hodnika je arhitektka predvidela tapeto z motivom ginko listov, za malce nežnosti. Seveda lahko tapeto tudi zamenjajo ali jo pobarvajo z drugo barvo in dodajo galerijo slik.

Tudi tokrat je nastala popolnoma unikatna predsoba. Z upoštevanjem strankinih potreb, prostorske razpoložljivosti, strokovnega svetovanja in izdelavo pohištva po meri je to povsem izvedljivo.

Več člankov opremljanja s pohištvom Akron si lahko ogledate tudi v rubriki Opremljamo z arhitektko v Delu in dom.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji