Opremljanje z Akronom: odličnost, zanesljivost, inovativnost.

Poslovni prostori

Vaše uspešne zgodbe se začnejo s pametnim načrtovanjem vgradnih omar v poslovnih prostorih. Načrtujmo jih skupaj, tako da bodo zadostile vsem vašim pričakovanjem. Zakaj ne bi tudi v poslovnih prostorih ustvarili skladen, nevsiljiv in pomirjujoč ambient?

Red v vaši pisarni spodbuja produktivnost

Vgradne omare s svojo praktičnostjo prispevajo k organiziranemu delu in povzdignejo estetiko poslovnih prostorov. Obogatijo tako pisarne in sejne prostore, kot apartmaje, hotele, trgovine, recepcije, šole, urade, ordinacije, čakalnice, knjižnice in delavnice. Omejitev ni, vgradne omare bodo vaš odličen sopotnik za vse poslovne potrebe. Nudile bodo prostor za organizirano shranjevanje poslovne dokumentacije, knjig, revij, vzorcev, specifične opreme in ostalih pripomočkov. Skrbna urejenost omogoča popolno preglednost in ažurnost, tako da ste lahko popolnoma osredotočeni na izvajanje vaše dejavnosti.

Oprema vaše pisarne je lahko preprosta, predvsem pa naj bo učinkovita.

Vgradne omare po meri odlikuje izredna natančnost dimenzij, ki je prilagojena vašemu prostoru in vašim potrebam. Za 100 % zanesljivost dimenzij poskrbijo naši svetovalci, ki bodo vaš prostor natančno izmerili in vam svetovali pri najboljši razporeditvi posameznih pohištvenih elementov in notranjosti vgradne omare.

Znižajte si obveznost plačila v Invalidski sklad

S pohištvom Akron, ki ga potrebujete za svoje poslovanje, si lahko znižate obveznost plačila v Invalidski sklad. Akron ima status invalidskega podjetja, saj zaposluje 50 odstotkov invalidnih oseb. Del plačila kupnine lahko upoštevate kot nadomestne kvote in s tem privarčujete 17 % vašega nakupa. Hkrati pomagate invalidom, katerim  je kvotni sistem namenjen. Podrobnosti s primerom izračuna najdete tukaj https://www.akron.si/invalidske-kvote.html.

Ne glede na to, ali potrebujete popolno prenovo vašega poslovnega prostora ali potrebujete samo dodatne shranjevalne površine, vgradna omara je vselej prava izbira. Je tisti kos pohištva, ki se ga ne naveličate in ga nujno potrebujete. Še zlasti v poslovnih prostorih, kjer je potreba po optimalni zapolnitvi prostora še večja. Izkoristite priložnost svetovanja strokovnjakov in ustvarite poslovne prostore, ki vas bodo najbolj podpirali pri uspešnemu poslovanju.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji