Pametno izkoristite vašo omaro. Z zadostnim številom polic.

Police v omari

Polic ni nikoli preveč. Zares nikoli. Nanje lahko pospravite vse, od garderobe, športnih rekvizitov, čevljev in modnih dodatkov, do knjig, čistil in večjih predmetov, kot so škatle, posteljnina in kovčki. Akronovi svetovalci vam bodo svetovali pri optimalni razporeditvi polic v notranjosti omare. Bolje jih je vključiti preveč kot premalo. Stranice vgradnih omar imajo luknjice, ki omogočajo, da police poljubno prestavljate, jih odstranite ali dodate. Zaradi stabilnosti omare so nekatere police fiksne.

Tako kot za vse ostale dodatke v notranjosti omare tudi pri policah velja, da skrbno načrtujemo njihovo razporeditev. To lahko storimo tako, da natančno razmislimo, kaj bomo na njih shranjevali, kako bomo stvari zlagali, kakšna bo teža… Vse to namreč vpliva na izbor ustreznih dimenzij.

Kdaj izbrati izvlečne police?

V kolikor se police nahajajo v spodnjem delu omare, kjer je dostop do stvari težji, je najboljša izbira izvlečna polica. Polico izvlečete tako kot predal in vsa vsebina je v hipu pred vami. Še posebej priporočljiva je pri shranjevanju majic in ostale garderobe v dveh vrstah. Če garderobo zložimo v dveh vrstah na klasične police, torej spredaj nekaj in še zadaj, se kaj kmalu zgodi, da bomo pozabili na tiste zadaj. Vsebina na izvlečni polici pa je bolj pregledna in hitreje dostopna.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji