Izkoristite neomejene možnosti postavitve vgradnih omar.

Omare kot pregrada

Tipsko izdelano pohištvo velikokrat ne omogoča pravih rešitev, še zlasti kadar želite optimalno izkoristiti dragoceni prostor. Vsak interier je unikaten in zahteva celostno zasnovo opremljanja. Pri preobrazbi večjih prostorov, ki jih želite razdeliti na dva ali več delov, odigrajo pomembno vlogo vgradne omare. Omare se odlično znajdejo v vlogi predelne stene, hkrati pa ohranijo funkcionalne lastnosti po shranjevanju. Najlepši kosi pohištva so tisti, ki si jih lahko zamislite po svoje, kar velja tudi za vgradne omare. Izdelane po meri bodo zadovoljile vsa vaša pričakovanja ter sooblikovale prijetne ambiente.

Kdaj je vgradna omara primerna za pregraditev prostora?

Vgradna omara je lahko neizogiben povezovalni člen med dnevno sobo in kuhinjo, dnevnim prostorom in predprostorom, spalnico in garderobno sobo ali med dvema otroškima sobama. Možnosti se tukaj ne končajo, kajti sodobno opremljanje ne postavlja ovir. Dobrodošlo je vse, kar vam odgovarja in ustreza vašim potrebam. Vgradnim omaram kot pregradam se velikokrat ne posveča dovolj pozornosti, saj omaro vidimo predvsem v vlogi shranjevanja. Z malo domišljije in ogromno izkušenj dizajniranja pohištva, pa se vgradna omara popolnoma približa različnim funkcionalnostim. Vselej na podlagi natančne zasnove, ki upošteva smernice modernega življenjskega sloga. Vključno s tem, da v prostore ne natrpate preveč pohištva in pri omarah kot pregradah natančno načrtujete dostopnost in uporabnost. Ne pozabite tudi na osvetlitev, če je možno z naravno svetlobo. Le tako boste ustvarili svež in neločljivo povezan bivalni prostor, v katerem se boste počutili odlično.

Potrebujete navdih za nove kreacije? Oglejte si galerijo našega pohištva.

 Z vgradno omaro kot predelno steno preprosto prekinete standardno dojemanje vloge omar in ji dodate novo perspektivo. Pri umestitvi omare kot pregrade upoštevajte ključne zapovedi racionalnega opremljanja. Nanje vas bodo opozorili naši svetovalci. Omare kot pregrada

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji