Naj se vidi. Skrbno zloženo, praktično in pregledno.

Vgradni regali brez vrat

Ko potrebujete maksimalno preglednost nad shranjeno vsebino ali pa si zaželite, da je le-ta  na ogled in v popestritev vašemu prostoru, izberete vgradno omaro brez vrat. Najpogosteje se za takšne omare odločimo v garderobnih sobah, dnevnih prostorih, kabinetih ali drugih shranjevalnih prostorih.

Ste ljubitelj knjig? Potem omar s policami ni nikoli preveč. Poljubne dimenzije in razporeditev polic v knjižni omari omogočajo sistematično in tematsko shranjevanje knjig.

Ali pa obožujete spominke iz vaših potovanj? Pospravljeni v namenski omari bodo delovali še razkošneje in bodo navduševali obiskovalce ter burili vašo domišljijo.

Okraski, okraski, okraski… Pika na i vsakega opremljanja je dekoracija. Čeprav se zadnje čase bolj poslužujemo pravila »Manj je več«, se okraskom pogosto ne moremo upreti. V teh primerih si omislimo posebno omaro, ki gostuje vse, kar nam je všeč. Ki povzdigne našo vibracijo vselej, ko gremo mimo. Naši strokovnjaki vedo, kakšna omara je najboljše v teh primerih. V klasičnih barvah ali pa malce nevsakdanja, ki bo poudarjala estetiko. Vselej pa unikatna, samo vaša. Tako kot ste unikatni vi in vaše želje ter zanimanja.

Se ne morete odločiti za omaro z vrati ali brez? Izberite nekaj vmesnega -omaro z delnimi drsnimi vrati. Vrata lahko prekrivajo tretjino ali polovico omare, oziroma povsem poljubno. Premikate jih lahko po celotni dolžini omare, tako bodo enkrat prekrivala en del, drugič pa drug. Takšno rešitev lahko s pridom uporabite tudi pri pregradah prostora, kjer vrata enkrat zapirajo omaro, drugič pa prehod v sosednji prostor.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji