Izberite unikatno vgradno omaro, krojeno po meri vašega otroka.

Otroške sobe

Naš sladkorček so vgradne omare za najmlajše. Z njimi lahko, skupaj z vami, izrazimo ljubke zamisli, ki bodo otrokom in mladostnikom v vsakodnevno veselje. Idejne rešitve celovitega opremljanja otroških sob smo zbrali na spletni strani akroncek.si. Med njimi boste zagotovo našli kakšno, ki bo navdih za sobico vašega otroka. Tudi pri kreiranju vgradne omare, ki se v otroški sobi lahko pojavlja na 1001 način – postavljena ob steno, umeščena pod pograd, ali pa v vlogi pregrade, ki eno sobico lahko razdeli na dva dela.

Kako polepšati otroško vgradno omaro?

Srečne sobice nastanejo tudi z izbiro pohištva privlačnih, nežnih in igrivih barv, ki kar kličejo po razposajenosti in izražanju otroške domišljije. Seveda je na prvem mestu  varnost otrok, zato je sleherna omara načrtovana tako, da bo za otroka praktična, udobna in varna. Otrokovim potrebam so prilagojene dimenzije omare, način odpiranja vrat in izbira materialov. Poskrbljeno pa je tudi za dodatke, ki bodo otroku nudili največ veselja. Kaj če bi si nujna obvestila sporočali kar na vratih omare? V kolikor so iz pravega materiala, kot je npr. kredna tabla ali tabla Piši-briši, je to povsem mogoče. Otrokom ob takšnih zamislih kar zažarijo oči. Seveda lahko na tablo tudi kaj narišete, od srčkov, rožic, živali in najljubših pravljičnih junakov. Posebne detajle na otroški vgradni omari dosežete tudi s pisanimi ročaji, ki bodo odlično dopolnjevali ostalo opremo v otroški sobi.

Otroška pustolovščina se začne v otroški sobi.

Verjamemo, da bodo tudi ljubke vgradne omare prispevale k občutku idiličnega zatočišča, ki ga otroci v svojem obdobju potrebujejo. Hkrati se bo z rednim navajanjem na pospravljanje igrač in ostalih stvari v omaro, v njih razvijal občutek za red in organizacijo.

Otroci, dobrodošli v svetu barvitih in očarljivih otroških vgradnih omarah Akronček 

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji