Moderne. Unikatne. Brezhibne. Barve po vašem okusu.

Barvne kmbinacije pri vgradnih omarah

Prijetne barve, zanimivi poudarki in moderni motivi vgradnih omar ustvarijo umirjeno vzdušje, v katerem se boste sprostili. Katere barve izbrati, da vas bodo vgradne omare očarale na dolgi rok? Upoštevati modne zapovedi ali izbrati klasične, nevtralne barve? Kako oplemenititi videz pohištva z izbiro pravih materialov? Ponujamo vam širok nabor modernih materialov in obstojnih barv. Pestra paleta morda oteži izbor, vendar ne skrbite – naši svetovalci bodo vedeli, kaj je najbolje za vas.

Prisluhnili bodo vašim navadam, se poglobili v vaša pričakovanja in vam predlagali najboljše rešitve. Takšne, ki vas ne bodo pustile ravnodušne.

 Kakovost in estetika barv za vgradne omare

Medtem ko barve izbirajo naše oči, na izbor materialov vpliva njihova kakovost. Pri Akronu uporabljamo oplemenitene iverne plošče priznanih proizvajalcev. Pestra paleta razpoložljivih dekorjev v različnih debelinah s pripadajočimi ABS robnimi trakovi omogoča unikaten izbor, skladen z vašimi pričakovanji. Pri asortimanu so upoštevani najbolj prodajni dekorji, vključno s trendovskimi zapovedmi. Enako velja za stekla, ki z barvno folijo, s posebno tehniko nalepljeno na steklo, pridobi izrazito sijoč barvni odtenek. Velika izbira različnih nians vas ne bo pustila ravnodušne.

Barva igra pomembno vlogo. Izbor naj ne temelji samo na trenutnem navdušenju, temveč naj bo podprt s predvidevanji za dolgotrajno všečnost. Z željo, da vam približamo predstavo o ujemanju barv v vaš interier, so vam na razpolago vzorčki, ki jih boste doma v miru lahko pregledali in primerjali z barvami vašega doma. Prava odločitev je tista, ko vanjo ne dvomite. Sicer pa vzorčke k vam prinesejo tudi svetovalci, ko pridejo izmeriti prostor, v katerem bo stala vaša nova vgradna omara.

Opremljanje z vgradnimi barvami v vaših barvah je prijetno in zabavno. V paleti razpoložljivih dekorjev boste zagotovo našli takšno, ki se vam bo vtisnila v srce. Uživajte v izboru med najmodernejšimi barvami in materiali ter zase izberite najprivlačnejše kombinacije, ki bodo vašemu prostoru dale posebno očarljiv izgled.

Barvni dekor

Lesni dekor

Stekla

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji