Naj vaša spalnica zasije z brezhibno vgradno omaro.

Spalnice

Spalnica je najbolj pomemben prostor vašega doma. V njem preživite vsaj tretjino življenja, zato oprema v spalnici naj ne bo naključje. Opremite jo tako, da ustvarite idealno okolje tako za počitek, kot za shranjevanje. Vgradna omara je skoraj nepogrešljiva v vsaki spalnici.

Kakšna je vgradna omara prihodnosti v spalnici?

Vgradna omara naj bo popolna kombinacija vaših potreb in estetskega izgleda. Ne glede na to, ali se boste odločili za klasično vgradno omaro, kotno omaro, omaro z drsnimi vrati ali s krilnim odpiranjem, vselej je na prvem mestu njena funkcionalnost. Pri optimalni razporeditvi notranjosti vam pomagajo številni dodatki, ki pripomorejo, da je v omari vselej vse na svojem mestu. Ne pozabite na primerno osvetlitev, v ali izven omare. Izognite se temnim kotom, ki otežijo preglednost in uporabnost. Če vam prostor dopušča, lahko del spalnice opremite kot garderobno sobo in s tem doprinesete k še večji praktičnosti.

Pri opremljanju spalnice naj vas vodi harmonična usklajenost vgradne omare z ostalim pohištvom – s komodo, posteljo in nočnimi omaricami. Največ navdušenja vam bo prineslo pohištvo po meri, ki se popolnoma prilagaja vašim pričakovanjem.

Moderna. Unikatna. Brezhibna. Vaša nova vgradna omara v spalnici.

Poskrbite za udobje v spalnici in se predajte umirjanju, sproščanju, spancu in nabiranju novih moči.

Ustrezna izbira vgradne omare v spalnici prispeva k optimalnemu shranjevanju garderobe, dobremu počutju in s tem k pozitivnemu vplivu na zdravje. Več kot zgovoren podatek, da nakupu garderobne omare posvetite dovolj pozornosti in se posvetujete s strokovnjakom, ki se bo osredotočil na vaše želje.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji