Izkoristite sleherni cm vaše garderobne sobe.

Garderobne sobe

Dobrodošli v svet vgradnih omar, ki odlično zapolnjujejo vašo garderobno sobo. Z vsem, kar ste si od nekdaj želeli. Unikatno in profesionalno in samo za vas. V garderobni sobi je pomen praktičnosti izbire oblačil na najvišjem nivoju, zato jo opremite tako, da vam omogoča maksimalno udobje in racionalno izrabo prostora. Notranjost omar naj nudi točno to, kar potrebujete. Zadostno število polic in obešalnih palic, ustrezno opremo z dodatki, kot so nosilci za hlače, nosilci za čevlje, obešalniki za kravate in rute, osvetljene palice, predali, košare…

Kako je z vrati v garderobni sobi?

Praviloma ima garderobna soba vrata pri vhodu v prostor, omare pa jih ne potrebujejo. Izjema so tiste omare, ki so izpostavljene soncu in svetlobi in bi barva oblačil lahko zbledela. Ali pa se prostor nahaja na takšnem mestu, da bi se nabiral prah in morebitna nesnaga iz okolja. Enako kot za omare v vseh drugih prostorih, lahko tudi tukaj izbirate med krilnimi in drsnimi vrati, pri čemer imate pri krilnih vratih bolj prosto izbiro širine posameznih delov omar, saj le-te niso vezane na vrata. Pri drsnih vratih pa je posamezni prekat omare enako širok, kot so drsna vrata. Preglednost vsebine je zagotovo najbolj optimalna, če so omare v garderobni sobi brez vrat. Ne pozabite pa tudi na ogledalo, ki ga lahko namestite na steno ali pa kar na vratno krilo. Če bodo v garderobno sobo vodila drsna vrata, bo s tem omogočeno bolj prosto gibanje, saj klasična vrata lahko po nepotrebnem zasedejo dragoceni prostor. Hkrati so drsna vrata s svojo ekstravagantnostjo prava paša za oči.

Dobrih 30 let izkušenj, več kot 64.000 zadovoljnih strank, izdelano skoraj 180.000 kosov pohištva.

Vsak prostor je za Akron kot prazno platno, ki ga je potrebno poslikati - v barvah, materialih in izvedbi, ki vam najbolj odgovarjajo. Na prvo mesto vselej postavljamo uporabno vrednost, kar je v garderobni sobi še toliko bolj pomembno. Spreminjamo prostore na bolje in ustvarjamo dobrodošle spremembe. Bodite del teh tudi vi in vstopite v svojo sanjsko garderobno sobo.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji