Cenite popolnost? Z ročaji Quadro izberete najboljše.

Aluminjasto okovje Quadro

Alu-Quadro je okovje, ki zadosti najzahtevnejšim uporabnikom. Izbira za vse, ki jim je samo najboljše dovolj dobro. Vgradna omara predstavlja dolgoročen nakup, zato je odločitev za najboljši izbor še kako upravičena. Alu-Quadro okovje nudi drsnim vratom odlično stabilnost in se ponaša z modernim izgledom masivnih aluminijastih ročajev. Izredna funkcionalnost udobnega in enostavnega prijema se prepleta s sodobno eleganco. Okovje Alu-Quadro je najbolj trdno okovje ravnih linij in je prilagojeno za vse vrste vgradnih omar.

Ročaj je enak z obeh strani in omogoča enostaven prijem ter ravnanje z vrati, zato je to okovje odlična izbira tudi za drsna vrata, ki jih uporabljamo za prehode.

Unikatna aluminijasta vodila  zagotavljajo tiho in enostavno drsenje vrat, kar omogoča, da z vsakodnevnim odpiranjem in zapiranjem ne bo prihajalo do izpadanja vrat iz vodil.

Izbirate lahko med različnimi barvami okovja: osnovno alu, belo, črno ali katerokoli barvo po RAL lestvici.

Dodatne možnosti drsnih vrat z Alu-Quadro okovjem:

  • Namestitev blažilcev – blažilci zagotavljajo nadzirano blaženje brez odboja in počasno ter mehko zapiranje vrat. Najboljša izbira je namestitev blažilcev na vsa vrata, oziroma vsaj tista, ki so najbolj izpostavljena stiku s steno ali zaključno stranico.
  • Kombinacije različnih polnil v vratih – od lesnih in barvnih dekorjev, do stekla, ogledal in potiskov. Vselej ujemajoče se z ostalim pohištvom in dekorjemv in v skladu z vašimi.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji