Zagotovite si preglednost vaše garderobe.

Obešalne palice v vgradni omari

Skoraj ni dneva, da ne bi nekaj obesili na obešalno palico. Ali pa se zgodi, da smo nekatere srajce raje zložili in se je kasneje izkazalo, da so preveč pomečkane, da bi jih lahko nosili. Obešanje je najenostavnejši in najpreglednejši način za shranjevanje garderobe, predvsem srajc, bluz, hlač, oblek, jaken, plaščev in bund. Seveda pa obešanje ne sme biti pretesno, saj v tem primeru vsebina postane nepregledna in pomečkana.

Se sprašujete koliko obešalnih palic potrebujete?

Zagotovo toliko kot jih imate sedaj, lahko pa tudi kakšno več. Seveda ni pomembno število palic, temveč skupna dolžina le teh. Če imate v stari omari obešanje na 2 m skupne dolžine, jih zagotovo potrebujete toliko ali pa še več. Razen v primeru, da boste pošteno razredčili svojo garderobo in jo veliko odstranili. Bodite pa pošteni do sebe, če ne boste v tem primeru hitro pohiteli po novo. Pri optimalni razporeditvi obešalnih palic v omari je bistvenega pomena tudi ustrezna višina namestitve. Oblačila naj bodo vedno na dosegu roke.  Najpogosteje palico namestimo na višino okoli 200 cm, seveda odvisno od vaše velikosti, višine prostora in uporabnosti. Sicer pa naj bodo obešalne palice razporejene tako, da bo zagotovljena maksimalna preglednost.

Pri izboru notranjih elementov omare razmišljajte celostno. V kolikor boste dan začeli organizirano, brez stresa in se odeli v najljubše kose oblačil, boste zagotovo bolj umirjeni, navdihnjeni, samozavestni in srečni.

K temu zagotovo pripomore skrbno načrtovana notranjost vaše omare in zadostna količina obešalnih palic.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji