Izberite svojo popolno vgradno omaro v mansardi.

Mansarde

Ni lepšega od umika v idilično zatočišče udobja vašega doma. V prostoru, kjer preživite ogromno časa, se preprosto morate počutiti dobro. Mansarda je izziv, da ustvarite popoln dom. Ponuja nešteto možnosti za učinkovito izrabo prostora pod streho. Poševnine kar kličejo po vgradnji omar, ki prostor optimalno zapolnijo in poskrbijo za maksimalno organiziranost. Seveda v skladu z vašimi pričakovanji in ujemajoče se z ostalo opremo.

V mansardi so vgradne omare nepogrešljive

Po meri izdelane in v prostor vgrajene omare se vselej prilagajajo prostoru in vašim potrebam. Tako sta zunanjost in razporeditev notranjosti omare odvisna od različnih kriterijev: razpoložljivosti prostora, kot so dimenzije in osvetlitev, potreb po shranjevanju in pričakovanj po estetskem izgledu. Nizke omare je priporočljivo opremiti s policami, izvlečnimi policami, predali ali košarami, medtem ko obešalniki potrebujejo dovolj višine. Višje police so težje dostopne, zato nanje odlagamo stvari, ki jih redkeje uporabljamo ali pa so sezonske. Se sprašujete, kdaj izbrati predale namesto polic? Predali so uporabnejši, saj jih lahko v celoti zapolnite in omogočajo večjo preglednost ter dostop do vse vsebine.  Prav tako se pojavlja vprašanje ali je bolje namestiti drsna ali klasična vrata. Ko so drsna vrata odprta, je sosednji del omare zaprt, torej nimate hkratnega vpogleda in dostopa v oba dela omare. Z običajnimi vrati pa je lahko oviran prehod pred omaro. V določenih primerih se lahko odločite tudi za omaro brez vrat. Pri najboljši odločitvi vas bomo usmerjali in vam za lažjo predstavo omaro tudi izrisali. Tako boste imeli na vpogled vse podrobnosti. 

Mansarda kliče po posebnih rešitvah. Naj bodo takšne, ki vam najbolj ustrezajo.

Za udobno stanovanje ne potrebujete pretiravanj. V stilu manj je več boste z minimalistično preprostostjo vnesli v mansardo vse, kar potrebuje.  S pohištvom po meri, med katerim najbolj izstopajo vgradne omare, boste dosegli impresiven videz, ki ga lahko ustvarite samo v mansardi. Z ljubeznijo opremljena mansarda vas bo vsakič znova očarala in pritegnila tudi pozornost vaših oblikovalcev.

Celovita storitev

Vse na enem mestu: svetovanje, 3D izrisi, izmere, izdelava in montaža.

Izdelava po meri

S pohištvom po meri ustvarite udoben dom. 100% za vas.

Zagotovljena kakovost

Moderno, praktično, oblikovno popolno in brezhibno pohištvo. Kakovost v vseh pogledih.

Odlični plačilni pogoji

Izbirajte med prijaznimi plačilnimi pogoji, ki omogočajo racionalno ravnanje z vašimi prihranki.

Svetovalci v vaši bližini

Prodajna mesta po vsej Sloveniji. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Hitra dobava

Zagotovite si svoj termin montaže. Dobava vselej na dogovorjeni dan.

Kako vam lahko pomagamo?* Če prilagate več datotek hkrati, je potrebno izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji