Mnenja strank

Draga Sanja,

ste najboljse kar se je lahko zgodilo Akronu. Res srečna, da sem naletela prav na vas.

Hvala za vse, ko pa bo vse končano, pa spijemo kavico ❤.

Pozdravcek, Maja

Pozdravljeni, gospa Marjeta!

Toliko, da javim, da sva z načrtom, izgledom in tudi izvedbo garderobne sobe zelo zadovoljna. Zelo je lepo, zelo lepo se ujame s stilom stanovanja.

Super, da sva se na koncu spomnili na to odprto varianto.

Zahvaljujeva se vam za prijaznost.

Vse dobro, Ines in Jean

Pozdravljena Milena,

še 1x najlepša hvala za sodelovanje. Želela bi pohvaliti vašo prodajno profesionalnost, kot tudi včerajšnja gospoda (Lojze&Rok), ki bi jima z veseljem zaupala tudi nove morebitne projekte.

Vsekakor ste name naredili kot ekipa izredno pozitiven vtis in komur vas bom lahko priporočila bom to tudi storila.

Želim vam lep dan, pa razširite mail tudi svojim nadrejenim, da bodo vedeli, kakšen zaklad imajo v zaposlenih.

Lp/ Sandra

Spoštovana ga. Brinjsek,

za sodelovanje v zvezi z nabavo pohištva se vam prav lepo zahvaljujeva. Zahvala naj gre tudi drugim sodelavcem Akrona.

Realizacija posla je bila skladna s pričakovanji tj. z dogovorom. Z izdelkom sva zelo zadovoljna, le-ta je narejen zelo kvalitetno , natančno in estetsko. Še veliko uspehov in zadovoljnih strank.

Najlepša hvala.

S prijaznimi pozdravi,

Mitar in Marina R.

Spoštovani!

iz srca bi pohvalila vaša monterja, ki sta nama včeraj sestavila naročene omare. Hitra, strokovna, marljiva.

Pri nas sta bila od 6:15 pa sigurno do 20ih (če ne še kaj več). Kapo dol takšnim delavcem.

Najlepša hvala.

S spoštovanjem,

Pavla M.

Spoštovani!

Pri vašem podjetju sem poleti naročila pohištvo (regal z dvema korpusoma in tv predalnik), ki sta ga pred kratkim vaša montažerja tudi že montirala.

Od začetka naročanja in skozi vse faze sem sodelovala z vašo strokovno sodelavko go Mašo Deu. Posebej moram pohvaliti njeno profesionalnost. Postopke in svetovanje je vodila zelo ucinkovito. Ves čas je bila odzivna, hitra, točna, prijazna in pri delu inovativna. Tudi sama montaža je potekala v dogovorjenem času, montažerja, g. Lojze in g Pavle, sta opravila delo hitro, natančno. S pohištvom smo zelo zadovoljni, lahko rečem, da bolj od pričakovanja.

Za to so res zaslužni vaši sodelavci. Z njimi bi z veseljem še sodelovala.

Hvala sodelavcem Akrona in uspešno delo tudi v bodoče.

Maruša Š.

Spoštovana ga. Sanja,

sporočam vam, da smo s sobico izredno zadovoljni, izpadlo je še veliko lepše, kot smo si mislili :) Res najlepša hvala za vašo pomoč pri oblikovanju in za vse ideje.

Hvala in lp,

Saša

Spoštovani Gregor,

rada bi z vami delila svoje veliko zadovoljstvo, ki ga imam ob sodelovanju z vašim podjetjem. Držite se rokov, načrt in izvedba odgovarjata dogovorjenemu, brezhibno profesionalno delo sta opravila tudi monterja. Vsem vam vsa pohvala in zahvala.

Uspešno in zadovoljno delo vam želim,

Tatjana B.

Pozdravljeni,

rad bi izrekel pohvalo za vašo zaposleno, ga. Mašo Deu. Bil sem pozitivno presenečen nad pozitivno energijo, ki jo je Maša Deu oddajala že ob prvem kontaktu v razstavnem salonu kot pri izmeri prostora na domačem naslovu.

Njen strokoven in sproščen pristop, me je v največji meri prepričal, da sem se odločil za nakup pohištva Akron.

V upanju, da bo pohvala dosegla direktorja podjetja in gospo Mašo Deu,

Vas lepo pozdravljam,

Rok H.

Spoštovani Milena,

želimo Vam sporočiti, da smo z otroško sobo zelo zadovoljni in, da je zelo lepa. Res kvalitetno pohištvo, ki ga je bilo vredno čakati. Pohvaliti moramo tudi monterje, ki so svoje delo opravili hitro in profesionalno.

P. S. Hvala tudi za copate, v katerih veselo korakamo od kar smo jih dobili.

V letošnjem letu se sigurno še slišimo, saj imamo v planu naročiti še vgradno omaro v dnevni sobi, takoj ko se rešimo previjalne mize.

Do tedaj pa lep pozdrav in ostanite zdravi

Družina M. iz Postojne

Pozdravljeni,

danes smo dobili omaro in smo zelo zadovoljni.

Hvala za nasvete v vašem salonu Mb in pa tudi g.Urošu in njegovemu sodelavcu, ki sta danes res profesionalno opravila svoje delo ob montaži.

Lp,

Urška in Vojko V.

Pozdravljena Milena!

Po petkovi montaži omare, bi se želela tako vam osebno, kot celotnemu timu, zahvaliti. Ker tako kakovostnega servisa pa še nisem imela. Celotna izkušnja poteka montaže in dostave je bila rez do potankosti popolna, zato vam izražam priznanje in zahvalo.

Prijetne dni do praznikov, še lepše praznike, 2020 pa naj bo polno poslovnih in osebnih uspehov.,

Nada

Lepo pozdravljeni.

Včeraj ste pri nas zmontirali omaro za čevlje pod stopnicami.

Želela bi vam povedati, da sva z izdelkom in montažo zelo zadovoljna ter da ste zelo strokovna, prijazna in potrpežljiva ekipa, ki se kupcu prilagaja po najboljših močeh. Z veseljem vas bova priporočala še komu.

Hvala za vse ter veliko uspehov na vaših poslovnih in osebnih poteh vam želim.

Andreja

Marjeta pozdravljeni,

še enkrat najlepša hvala za super svetovanje in pripravo predračuna. Res ste enkratna svetovalka in vas bomo z veseljem priporočali naprej.

Vse dobro in lep pozdrav,

Tina

Sanja pozdravljeni,

zahvaljujem se vam za odlično izvedbo naročila in sodelovanje. Že spomladi pa vas bom spet kontaktiral za naročilo še druge mladinske sobe za drugega sina.

Hvala in lep pozdrav,

Damjan K.

Pozdravljena Milena,

včeraj sta monterja svoje delo opravila z odliko in sem res izjemno zadovoljen z vsem kot celoto.

Lp,

Boštjan D.

Pozdravljeni Milena,

danes so mi vaši mojstri zmontirali regale v pisarni. Z dostavo in opravljenim delom sem bil izjemno zadovoljen, z vašo ponudbo in pomočjo prav tako. Še enkrat najlepša hvala,

Z lepi pozdravi,

Jure

Pozdravljeni ga. Pia,

v petek 11. 10.2019 so vaši izvajalci postavili pohištvo dnevne sobe z mizico za računalnik, ki je nastalo na podlagi vašega kreiranja in je bilo izdelano v Akronu. Vaše kreiranje pohištva, strokovno svetovanje in smisel za vizualni izgled je presežek naših želja in pričakovanj. Spraševali smo vas tudi preko vseh pristojnosti, ki jih imate in vedno ste nam ugodila oz. odgovorila z izdelanim mnenjem za pravi dizajn, ki ga sedaj izžareva prostor.

HVALA!

Z lepimi pozdravi.

Marija Z.

Spoštovana ga. Marjeta, sporočam vam, da smo bili z delom monterjev – sestavljavcev spalnice izredno zadovoljni.

Lp,

Kristina V.

Pozdravljena,

Kljub temu, da to verjetno večkrat slišite, ni odveč še enkrat Vrhunska izkušnja. Dostava omare je bila po dogovoru, vnos in montaža v nulo.

Za seboj vse počistite.

Z omaro sva več kot zadovoljna.

Hvala vam za koristne nasvete, komaj čakava še veliko omaro.

Lepe pozdrave

Natalija in Bojan Ž.

Pred kratkim se kupil novo, neopremljeno stanovanje. Nekaj idej o opremi sem imel že v glavi, a nekako ne sistematično urejeni. Ker sem pri vas že za prejšnje stanovanje naročil pohištvo pri vas sem se tudi tokrat oglasil v salonu v Ljubljani, kjer me je prijazno sprejel g. Gregor Veler, ki mi je znal zelo dobro svetovati glede pohištva, same postavitve, barv in drugih detajlov, ki lahko odločujoče vplivajo na dobro počutje v domu.

Znal je prisluhniti mojim željam, 101% prilagodljiv. S samim procesom, od idej do končnega načrta, sploh nimam nobenih pripomb, res same pohvale. Vem, da je to del službe, a take prilagodljivosti , natančnosti in odzivnosti težko kje najdeš

Dostava: tudi čez dostavo samo pohvala. Kot smo se zmenili, tako je tudi bilo. Profesionalno. Montaža: strokovna, natančna.

Da skrajšam: ni mi žal, da sem se odločil za Akron. Ker sem bil s samim procesom (od svetovalca, dostave, montaže) res zelo zadovoljen, sem se odločil, da to tudi napišem.

Kar je dobro, naj se tudi sliši.

Armin

Spoštovani,

pred približno dvemi tedni sta me obiskala z vaše strani 2 serviserja, da mi popravita manjši problem z omaro. Želela bi pohvaliti njuno delo, profesionalnost in samoiniciativnost.

Namreč glavni serviser mi je sam od sebe očistil tudi omaro.

Hvala za vašo pomoč, strokovni pristop in dobro delo.

Lep pozdrav,

Nina S.

Lep pozdrav!

Montaža je zaključena, brez problemov, monterja sta super. Zelo sva zadovoljna z najinim nakupom, hvala vam za vso pomoč pri oblikovanju najine predsobe.

Hvala lepa še enkrat in lep pozdrav

Ajda in Benjamin

Pozdravljeni,

zahvaljujeva se vam za pomoč in prijaznost ob najinem nakupu pohištva. Pohištvo je bilo prav tako strokovno montirano, monterji prijazni. Pohištvo nama je zelo všeč, tako kot sva si predstavljala.

Lep pozdrav,

Zdenka in Boris V.

Pozdravljeni,

Rada bi pohvalila tako vas kot vase monterje in hitro izvedbo. Super ste. Edini, ki ste me v celotnem procesu renovacije prijetno presenetili :) in gospoda sta danes res hitro in previdno zmontirala omaro.

Ko bova imela spet kaj sredstev na voljo, se spet oglasim za sestav v otroški sobi in se za vgradno omaro v spalnici ....

Hvala vam!

Lp Eva

Pozdravljeni,

včeraj t.j. v soboto ste nam zmontirali novo otroško sobo za naša otroka. Hvala, da ste upoštevali našo željo in kljub zasedenosti zmontirali otroško sobico še pred vstopom v šolo naše prvošolke in njenega mlajšega bratca.

Nisem vajena da pišem, kot tokrat, toda čutim obvezo, da vam povem, da take strokovnosti od začetka svetovanja, ko smo prišli v vašo trgovino pohištvo po meri Akron Celje, kakor tudi do izmere na domu še nismo izkusili. Celotno družino pa je razveselila montaža včeraj, ko je potekalo vse zelo mirno, strokovno in to, da se je ujemalo vse do zadnjega dela pohištva.

Kar nismo verjeli, da se je vse zmontiralo in ni nič manjkalo. Presenečeni smo zato, ker smo imeli s kupovanjem pohištva v drugih pohištvenih trgovinah vedno smolo in je vedno, vedno kaj manjkalo ali bilo narobe, da o dobavnih rokih ne govorim.

Zato še enkrat izrekam pohvalo celotnemu vašemu kolektivu od prodajalcev do natančne proizvodnje in do montaže. Želimo vam še naprej veliko uspeha ob prodaji vašega kvalitetnega pohištva in da ostanete še naprej tako strokovni. Res vas bomo lahko resnično priporočili naprej.

Vas pozdravlja družina V. iz Šentvida pri Grobelnem

Spoštovani sodelavci Akron-a!

Že kar precej let imamo v hiši dve vaši zelo prostorni in praktični garderobni omari, ki naši številni družini omogočata kulturno bivanjsko okolje.

Po dolgoletni uporabi sta se "stari gospodični" upehali in poklicali smo na pomoč njunega izdelovalca. Odziv Akrona je bil takojšen!

Ob dogovorjeni uri sta prišla prijazna in vljudna serviserja, g. Žitko Peter s sodelavcem. Njuna storitev zasluži vso pohvalo, saj sta "stari gospodični" pomladila in jima strokovno, hitro ter zagnano vrnila prvotno funkcionalnost in sijaj, Hvala!

Alenka K

Jerneja dobro jutro,

Pa začnimo takole: če nekdo dobro dela, je vreden tudi pohvale. Znam tudi pošinfati, kar znamo vsi zelo hitro, vredno pa je tudi koga pohvaliti in to v temu primeru včerajšno ekipo. Fantje na mestu, strokoven pristop, delo potekalo hitro brez zapletov, če pomislim koliko sestavnih delov jih je pričakalo v sobi. Res smo jim navlekli vse v sobo, ker pa si mora vsak po svoje pripravit delovni prostor, so morali za začetek določene elemente malo prestavit.
Tudi čez lansko ekipo dveh fantov nimam kaj, se pa vidi razlika v izurjenosti. Skratka fante moram še enkrat pohvalit in če jim boste to prenesli, ne bo nič narobe.
Še tole sem se spomnil. Malo bo še za premislit glede obešalnika v omari v hodniku. Ko se obesi recimo jakna, ostane levo in desno še kar nekaj prostora. Če bi v en element montirali dva obešala z primerno razporeditvijo, bi se s križanjem lahko obesila kakšna jakna več. Če se bova za to odločila, verjeto ne bo problem, da od vas dobiva še kakšen obešalnik.

Lep dan še naprej.

Ivo

Spoštovana gospa Pia,

lepo se vam zahvaljujem za vašo prijaznost, strokovnost, natančnost in točnost. Enaka zahvala gre tudi vašim dostavljalcem in monterjem.

Omara je zelo lepa in se krasno poda v prostor .

Še naprej vam želim uspešno delo in vas lepo pozdravljam

Mateja

Pozdravljeni, ga. Milena

sporočam vam, da je bila montaža omare izvedena brezhibno ter da sta bila mladeniča zelo prijazna in strokovna. Omara je super, res mi je všeč.

Z veseljem bom Akron priporočila znancem in prijateljem.

Še enkrat najlepša hvala za vse in lep pozdrav,

Špela

Spoštovana Jerneja!

Tokratna montaža je bila v dopoldanskem času opravljena v torek, 21. aprila, tako kot je bilo dogovorjeno oziroma napovedano prejšnji teden. Z ženo sva vaša že dolgoletna stranka. Mislim, da so bili vaši monterji pri nas skozi nekaj let že štirikrat, od tega trikrat z novimi postavitvami (dve sobi in ena predsoba) in enkrat z dodatki, ki sem jih za svojo sobo naročil naknadno (nisem upošteval vaših priporočil ob osnovnem naročilu :))

Ob tej priliki bi rad oziroma mislim, da je prav, povedal nekaj besed:

  • zelo sem zadovoljen z vašim odnosom do stranke, s hitro, učinkovito in strokovno oceno, kaj je za nek prostor primerno in kaj ni; torej s predlogi \'rešitve\' problema; mislim vas osebno: naš prvi obisk v Akronu nas je pač pripeljal do vaše mize; - naučil sem se, da je zelo racionalno vaše predloge upoštevati, tudi če imam sam drugačno zasnovo v mislih;
  • zadovoljen sem s produktom, torej tistim, kar je osnova ponudbe firme Akron in tudi s siceršnjim odnosom osebja, ne glede na to, s kom sem se za kakšno podrobnost dogovarjal;
  • z monterji sem bil zadovoljen enkrat malo bolj, drugič malo manj, rad bi pa posebej poudaril kvaliteto monterja, ki je delal tokrat (če sem si prav zapomnil, je bil to g. Domen), in to tako glede njegovega odnosa do dela in izdelka, kot odnosa do stranke, v tem primeru mene. Če sem njegovo ime zapisal napačno, me prosim popravite, ker je možno, da bo ta zapis razen vas videl še kdo;
  • lahko bi zapisal še kaj in to ne bi pomenilo pretiravanja, ampak mislim, da sem osnovne stvari povedal.

Dovolim si dodati, da sem v svojem aktivnem obdobju (zdaj sem upokojen) soorganiziral nekatere velike projekte marketinga Iskre, kadar je skupaj nastopala vsa telekomunikacijska divizija (Telematika, Elektrooptika, Elektrozveze in Delta), kompleten marketinški splet, tudi zasnove in postavitve sejemskih stojnic, na primer v Teheranu, Pekingu, Moskvi, Ženevi, Hannovru ... Zato ne govorim \'kar tako\'.

Torej hvala in pohvala za opravljeno dosedanje delo! Upam (če/ko bom še kdaj kaj naročil), da mi boste na ta račun tudi oprostili, če bom morda kdaj kaj \'pojamral\' :)

Lepo pozdravljeni! Bojan

Spoštovana!

Na ta način bi se želel zahvaliti za hitro in transparetno dobavo stenske omare. Želel bi pohvaliti tudi vaša dva delavca, ki sta strokovno in lično izvedla montažo kljub neenakim nagibom stropa in poda.

Želim celotni ekipi še naprej uspešno delo.

Drago

Spoštovani,

pošiljam vam pohvalo na vašo organizacijo.

Ga. Milena Buh je odlično zrisala vgradno omaro, bila ves čas zelo odzivna, celotna ekipa (dostavljavci, monter) je delovala enotno in usklajeno.

Vse pohvale in uspešno še naprej.

LP Katarina M.

V imenu Krščanske cerkve Kalvarije želim izreči srčno zahvalo podjetju Akron, za njihovo radodarno donacijo naši skupnosti, ter pomoči pri mladinskem delu. Kot evangelijska cerkev v Celju opravljamo vrsto različnih poslanstev, eno izmed njih, kjer pa smo najbolj aktivni, je delo z mladimi našega mesta in okolice. Pri opremljanju novih prostorov smo potrebovali kar nekaj pohištva... pisarniško mizo, kavne mizice in stole, več omar in drugih malenkosti. Podjetje Akron nam je vso pohištvo izdelalo po točnih merah, kot smo si želeli.

Pohištvo so pripeljali na lokacijo ter ga v celoti sestavili in postavili v prostor. Vse to so naredili brezplačno za podporo nadaljnjega dela z mladimi na celjskem področju.

Še enkrat najlepša hvala za radodarno srce in finančni vložek, ki ste ga namenili naši skupnosti.

Aleš L., Pastor Krščanske cerkve Kalvarija

Pozdravljena Jerneja in Dejan,

montaza sobe zakljucena, tako, da bi se vama rad iskreno zahvalil za strokovno opravljeno delo ter izredno visoko stopnjo profesionalnosti na vseh nivojih, merjenja, dostava ter montaza.
V prihodnosti sigurno se sodelujemo.

Keep doing good job!

Žiga K.

Živjo,

vse pohvale monterju Lojzetu, ki nam je danes montiral drsna vrata in omaro. Top! Zelo smo zadovoljni in hvala tudi tebi pa se slišimo, če bomo potrebovali še kakšen kos pohištva:).

Lep vikend,

Saša

Spoštovani,

moja današnja izkušnja z Akronom je neverjetna. Odlična! Dostava je bila dogovorjena ob sedmi uri. Malo po pol sedmi sem že dobila klic, da sta na poti. Vseeno sem malo dvomila, da se bo res kdo pojavil tako zgodaj. Pa sta se! Dva fanta namreč (Grega in sodelavec - se opravičujem, a njegovo ime je "ušlo" iz spomina) - dobro uigran team, vse je bilo v hipu v stanovanju in to ne kar tako. Kosi so bili smiselno zloženi za omaro, pisalno mizo in odprti poličnik, da je lahko monter - (sestavljalec, ki je prišel takoj za dostavljalcema) nemudoma pričel z delom. Superca!
Tudi sestavljalec Lojze zasluži vse pohvale - hiter, strokoven, za sabo vse pospravi! In nenazadnje, vse pohvale vam, Milena. Odlično opravljene meritve, krasno zamišljeno in točno tako izdelano.
Skratka AKRON, najboljši ste! Želim vam veliko uspeha!
Edina H.

Spoštovana ga. Jerneja !

Hvala za vaš trud, vi in vaši zaposleni si zaslužite vse čestitke. Celotna zgodba je potekala odlično, vse od naročila do izvedbe.
Rada sem bila v vaši družbi. LP
Breda G.

Navdusene smo!!!

Rade bi se zahvalile za izjemno organizacijo in profesionalnost,zahvala celotni ekipi, najvecja zahvala pa ga.Mileni. Najlepsa hvala se enkrat vsem in priporocilo ostalim, Akron vam izpolni vse nemogoce zelje.
Lep pozdrav
Sonja in Jasmina D.
Pozdravljeni, ker se v današnjem času večina stvari rešuje kar elektronsko, bi po tej poti pustila tudi pohvalo. Sicer bi jo z veseljem vpisala v knjigo pohval. Rada bi pohvalila vašo svetovalko Mileno Buh. Z njo smo sodelovali že dvakrat. Sodelovanje z njo je korektno, poda strokovno mnenje in se hkrati prilagodi željam kupca. Poleg naštetega je tudi hitro odzivna. Z njenimi nasveti in opravljeno storitvijo smo bili zelo zadovoljni, prav tako tudi s potekom montaže.
Uspešno delo še naprej!
Manca K.
Spoštovana ga. Milena! Včeraj mi je vaš monter namestil še obešalnike, tako da je zdaj vaša storitev v mojem stanovanju zaključena. Sporočam vam, da sem zelo zadovoljna s pohištvom; z izdelavo, profesionalno montažo in celotnim izgledom. Zahvaljujem se vam osebno za prijaznost, pristop, ogled, svetovanje, izrise, predvidevanje vseh možnosti.... Vaši monterji so prišli točno, so prej poklicali, pri delu so bili natančni, za sabo so pospravili... Vaše podjetje mi je priporočila prijateljica; jaz ga z veseljem priporočam naprej.
Prisrčna hvala za vse. Lep pozdrav,
Ana

Trenutno končujem kompletno adaptacijo in opremljanje stanovanja. Ker sem v zaključni fazi sem se malo zamislil nad uslugami, ki nam jih zagotavljajo naši dobavitelji.

Posebej bi izpostavil vaše podjetje. V glavi sem imel idejo in sem vas poklical. Že naslednji dan je bila pri meni prijazna svetovalka s katero sva razčistila podrobnosti moje ideje za omare in predelno steno. Naslednji dan sta bili na mojem emailu že dve ponudbi. Takoj sem se odločil in odšel v salon naročiti željeno.

V salonu smo v 15. minutah izvedli naročilo in uredili kredit, brez kakršnih koli zapletov. Dogovorili smo se tudi za termin montaže. Točno na dan pred montažo so mi sporočili, da pripeljejo material. Bili so točni in vse so odnesli v stanovanje. Naslednji dan je točno ob napovedani uri prišel monter in zmontiral omare in predelno steno. Zanimivo je da ko je končal ni bilo kaj pospravljati, saj je imel profesionalno orodje in odnos do čistoče pri strankah. Čestitam vam za tako dobro organizacijo in profesionalni odnos do strank.

Lepo vas pozdravljam in vas priporočam tudi drugim!

Zakaj sem to napisal?

Obstajajo dobavitelji. ki sem jim že pred štirimi meseci plačal opremo pa je do danes skompletirana le delno.

Marko

Pozdravljeni!

Danes je monter sestavil omaro, ki izgleda odlično. Omara pride še bolje, kot sva računala in sklepala glede na dostavljeni material. Velika pohvala tudi monterju, ki je odlično opravil svoje delo, je prijazen in natančen.

Pa tudi vam , g. Gregor, hvala za suport in vse opravljeno delo ter prijazen odnos.

Vašemu celotnemu kolektivu se lepo zahvaljujeva za odlično opravljeno delo.

Lep pozdrav in uspešno še naprej.

Marko&Ljubica iz Kranja

Spoštovani,

odločila sem vam napisati kratko elektronsko sporočilo, kjer bi rada podala pohvali za vaša zaposlena, gospo Jernejo Videmšek in gospoda monterja Mateja.

V nadaljevanju izrekam vse pohvale vaši uslužbenki, gospe Jerneji Videmšek, saj svoje delo opravlja z veliko mero strokovnosti. Gospa Jerneja natančno ve, kaj v današnjem času pomenijo vrednote v poslu in kaj pomeni vsaka stranka za vaše podjetje. Je izjemno profesionalna, natančna ter navsezadnje prijazna oseba, ki stranki ponudi ne samo topel sprejem v vaš sistem podjetja Akron, ampak tudi veselje in zanimanje za vaše pohištvo. Ob tej priliki, bi prav posebno poudarila, da me je gospa Jerneja prijetno presenetila s človeškim odnosom do nas strank. Za to dejanje, iskrena hvala.

Seveda pa na koncu ne gre, da ne bi podala pohvale za vašega strokovnjaka, monterja, gospoda Mateja, ki je delo več kot vrhunsko opravil. Eksplicitno natančna oseba in oseba z močno koncentracijo! Pravijo, da vsaka malenkost šteje. S tem izrekom se popolnoma strinjam, ko omenim vašega zaposlenega Mateja. Lahko ste ponosni na tako strokoven tim, kot sta gospa Jerneja in gospod Matej, zato izrekam iskrene pohvale.

Za skupno sodelovanje in načinom dela smo izjemno zadovoljni, zato mi dovolite, da na koncu omenim še nekaj: Prijazne besede so kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen.

Na nadaljnji poslovni poti želim vsem vam, posebej pa vaši zaposleni, gospe Jerneji in gospodu Mateju, obilo veselja do dela, veliko motivacije ter pozitivne energije.

S spoštovanjem,

Nikolina B.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji