Zagotovljena kakovost

Vsaka vgradna omara Akron je unikatna, narejena samo za vas. Kakovost spremljamo v vseh fazah izdelave, ob izrisu in načrtovanju, v pripravi dela za proizvodnjo, v vseh fazah proizvodnje, dostave in montaže. V kolikor kljub vsem varovalkam pride do morebitnih napak ali nesporazumov, zadevo rešujemo s prijaznimi reklamacijskimi postopki.

Po preteku roka zagotavljamo servisiranje. Z nakupom pri Akronu boste brez skrbi. Vgradna omara vam bo zagotovo služila na dolgi rok!

Pri svojem delu uporabljamo napredne računalniške programe, ki omogočajo različne izrise prostorskih rešitev, kar vam olajša odločitev pri nakupu. Posebno pozornost posvečamo funkcionalnosti in estetskemu izgledu. Izkušeno in strokovno podkovano osebje vam z iskanjem najboljših rešitev nudi neprecenljivo dodano vrednost.

Nenehna usmerjenost v tehnološki razvoj, uporaba vrhunskih materialov, strokovno izpopolnjevanje, upoštevanje najnovejših trendov in vaših potreb nam omogoča odličnost poslovanja. Slednje že vrsto let potrjujejo pridobljeni certifikati Zlate odličnosti AAA.

Z uspešnim poslovanjem zagotavljamo zaposlitev tudi ranljivejšim skupinam, kot so invalidi. Gre večinoma za gluhe, ki so zaposleni na delovnih mestih v proizvodnji.

Širok spekter strokovne podpore nudijo izobraženi zaposleni, od tehnologov, arhitektov, lesarjev, do informatikov in ekonomistov. Naše vodilo je zadovoljstvo vseh vključenih v proces, predvsem vas, kupcev, pa tudi vseh zaposlenih in poslovnih partnerjev. Odgovornost do zaposlenih in družbenega okolja nam daje še večji zagon za kakovostnejše delo.

Preverite naše prednosti

Blagovna znamka Akron skriva dobre zgodbe in pušča pozitivne sledi v vaših domovih. Z odločitvijo za Akronovo pohištvo boste prejeli najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, hkrati pa prispevali k dostojnemu življenju invalidov.

Zaupajte kakovosti in se pridružite številnim zadovoljnim uporabnikom našega pohištva.

Slovensko pohištvo z 30 letno tradicijo se prilagaja vašim potrebam. Odlikuje ga odlična kakovost, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Razvajamo vas s celovito ponudbo, od svetovanja do montaže. Ključne vrednote so kreativnost, fleksibilnost, profesionalnost in odgovornost. Poudarek na vrednotah nam omogoča, da izpolnjujemo in presegamo vaša pričakovanja.

Potrebujete nasvet? Prodajalci po sloveniji